Олімпійський тиждень

2015-09-11

/Files/images/foto_2015/DSCN9878.JPG

Здоров’я дитини –

Багатство родини!

Здоровя народу –

Багатство країни!

Здоров’я – це цінність, яку нам треба не згубить. «Головний скарб життя на землі, що ти завоював, - не багатство, що у тебе в скринях… Головний скарб життя – здоров’я, і щоб його зберегти, потрібно багато про що знати». Від здоров’я молодого покоління залежить майбутнє кожного з нас. Щоб школярі знали, що таке здоров’я, що впливає на нього, та що корисне, а що – шкідливе, як зберегти і зміцнити своє здоров’я і здоров’я інших людей, маємо ретельно подбати ми – педагоги Решнівецького НВК.

Починаючи з вересня й протягом усього навчального року проводиться ряд заходів, які наближають учнів до розуміння важливості здоров’я у їхньому житті. Серед них спортивно-масові заходи, брейн - ринги, вікторини, тренінги, виховні години та бесіди. Вони популяризують здоровий спосіб життя, виховують інтерес до занять фізичною культурою, а також ознайомлюють дітей з історією Олімпійських ігор. І тому й стало традиційним щорічне проведення Олімпійського тижня та тижня фізичної культури. Протягом цього часу діти школи активно приймають участь у вище згаданих заходах. Найбільше їм подобаються змагання «Веселі старти», де в кожному із багатьох різноманітних естафетах вони проявляють свої не лише спортивні здібності, а й інші суспільно-важливі навики. По закінченню Олімпійського тижня та тижня фізичної культури учні нагороджуються грамотами школи та з нетерпінням чекають наступних змагань.

Здоров’я – це найбільший і найдорожчий скарб людини, отож подбаймо про нього! Спостерігайте за вашим тілом, якщо хочете, щоб ваш розум працював правильно. Найдорожчим скарбом, яким нагороджує людину природа від народження і на довгі роки є здоров’я. Це справді незрівнянне багатство, яке необхідно не просто надійно берегти, а й повсякчас примножувати. Отож, рухаймося більше – проживемо довше!

/Files/images/foto_2015/DSCN9845.JPG

/Files/images/foto_2015/DSCN9855.JPG

/Files/images/foto_2015/DSCN9856.JPG

/Files/images/foto_2015/DSCN9874.JPG

/Files/images/foto_2015/DSCN9868.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi