• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звернення до громадян Російської Федерації

Звернення до громадян Російської Федерації

2015-07-15

Російський та український народи пройшли величезну спільну історію. Було дуже багато невдач, але разом з тим і великих перемог. І замість того, щоб об’єднати зусилля і сказати НІ війні, сьогодні весь світ стоїть перед загрозою Третьої світової війни. Не можна підтримувати ту біду, яка сьогодні прийшла на Україну. Кожного дня ми отримуємо вісточки про загибель військових, загибель невинних людей, і що, особливо жахливо, гинуть діти. Ніхто не повинен мати жодного сумніву: історія цього не пробачить. Не буде прощення нікому.

Сьогодні зрозуміло, як легко порушити відносини, як легко розпочати протистояння і навіть війну, і як неймовірно тяжко долати наслідки всього цього трагізму. Ця війна - дорога в нікуди, про це свідчить історична практика й досвід. Можна тільки уявити собі скільки пройде років, проживе поколінь, щоб відносини між російським та українським народами відновились і стали знову доброзичливими, братерськими, добросусідськими.

ТІЛЬКИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ І ДІЯМИМИ МОЖЕМО І ПОВИННІ ЗУПИНИТИ ВІЙНУ!

Росіяни! Спільними зусиллями давайте зупинимо цю страшну війну і історія вам за це низько вклониться. Розуміємо, що зробити це сьогодні не легко, але можливо. І свята місія людства, святий обов’язок цю можливість використати.

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi